Bespaartips voor jouw verhuizing

Als je gaat verhuizen dan heb je waarschijnlijk al kosten genoeg. Zeker als het een nieuwe koophuis is. Dus je wilt natuurlijk zoveel mogelijk besparen op de verhuizing zelf. Daar zijn verschillende manieren voor. In dit blog hebben we de beste bespaartips voor jou verzameld.

Wat heb je echt nodig?

Als je alles uit handen geeft, dan kan dat flink wat geld kosten. Zeker als je veel spullen en zware meubels hebt. Dit is een punt waar je flink op kunt besparen. Hoe minder je uitbesteedt, hoe goedkoper de verhuizing. Vraag je bij alles af, of het daadwerkelijk nodig is.

  • Kun je een verhuiswagen van iemand lenen?
  • Zijn er vrienden die nog verhuisdozen hebben staan?
  • Ben jij zelf in staat om je meubels te demonteren?
  • Zijn er mensen die je kunnen helpen met het in- en uitladen van de spullen?

Waar kun je op besparen?

Je bespaart altijd geld als je je goed voorbereidt. Dan kom je niet voor verrassingen te staan en maak je geen onnodige kosten. Maak altijd gebruik van een verhuischecklist. Als je alles op een rijtje hebt staan kun je ook makkelijker zien waar je nou op kunt besparen.

Je kunt een aantal zaken vaak prima zelf doen, zoals we hierboven al even aangaven. Hoe minder jij inhuurt bij de verhuizer, hoe goedkoper de service wordt. Je kunt zelf inpakken en de meubels alvast voorbereiden, zodat de verhuizers alleen maar de verhuiswagen in- en uit hoeven te laden.

Een tweede bespaartip is om meerdere offertes aan te vragen. Als je vier of meer offertes in handen hebt, kun je best passende kiezen en flink wat euro┬┤s besparen. Doe dit wel op tijd, want je krijgt niet een offerte binnen een dag. Nog een reden om op tijd te beginnen.

Wat kost jouw verhuis?

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes op en vergelijk het aanbod in jouw regio.