Internationaal verhuizen

Een nieuw avontuur in een ander land is al spannend genoeg. Dan heb je natuurlijk helemaal geen zin in stress over de verhuizing van je spullen. Als je naar Belgiƫ verhuist dan zou je eventueel nog zelf met de auto kunnen rijden. Maar zodra je verder gaat verhuizen, naar het zonnige Spanje of naar Canada bijvoorbeeld, dan heb je echt hulp nodig van een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in internationaal verhuizen. Daar zitten veel voordelen aan. Verder geven we nog vier top tips weg, zodat jij zonder stress aan jouw nieuwe droom kan beginnen.

Huur een verhuisbedrijf in

Er zitten alleen maar voordelen aan het inhuren van een verhuisbedrijf. Je spullen worden voor je ingepakt, opgeslagen en getransporteerd naar jouw nieuwe locatie. Het verhuisbedrijf organiseert alle benodigde douane papieren en verzekert jouw spullen. Aan de andere kant brengt een partnerbedrijf de spullen naar jouw nieuwe woning en pakt het voor je uit als je dat wilt. Is er iets mis gegaan of kapot? Het verhuisbedrijf staat je bij in het gesprek met de verzekeraar. Internationaal verhuizen zonder stress en met zekerheid.

Vier tips voor internationaal verhuizen

  • Wacht niet te lang: Zodra je zeker weet dat je gaat verhuizen, begin je meteen met het organiseren van de internationale verhuizing.
  • Contracteer een verhuizer: Een erkende verhuizer kan je helpen bij de voorbereiding en weet waar je allemaal aan moet denken voor de verhuizing naar jouw gekozen land.
  • Planning is alles: Maak een lijst met prioriteiten en verdeel deze taken over de tijd die je hebt tot aan je verhuizing.
  • Past alles in de box: De ruimte die je hebt om alles in te verhuizen is beperkt. Check dus goed of alles er in past. Zo niet, wat gaat er wel mee, en wat niet?

Wat kost jouw verhuis?

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes op en vergelijk het aanbod in jouw regio.