In 1 dag een kantoor verhuizen

Een kantoor verhuizen is geen simpele klus. Het heeft veel meer omhanden dan van woning wisselen. Daarbij komt nog dat het kantoor niet te lang dicht mag zijn. Het is dus de bedoeling dat alles het liefst in één dag voor elkaar is. Dat is zeker mogelijk, maar vergt een strakke planning. Ook heb je hulp nodig van een erkende verhuizer om alle spullen zo snel mogelijk naar de nieuwe locatie te verhuizen. Dan heb jij je handen vrij voor andere praktische zaken als de nieuwe internet- en telefoonaansluitingen. Niet geheel onbelangrijk dat die meteen werken.

Een kantoor verhuizen doe je niet alleen

Een kantoor verhuizen doe je niet even samen met je collega´s. Dat kan je ook niet van ze verlangen. Het verhuizen van de fysieke spullen is overigens maar de helft van de verhuizing. Want de hele infrastructuur moet opnieuw worden aangelegd en meteen werken zodra je verhuisd bent. Je hebt je eigen handen dus wel vol met de organisatie hiervan. Het moet ook snel gebeuren, je wilt immers zo kort mogelijk onbereikbaar zijn voor je klanten. Met de hulp van een erkend verhuisbedrijf is verhuizen snel en soepel.

Voordelen van professionele hulp

Verreweg het grootste voordeel van het inhuren van een erkend verhuisbedrijf, is dat jij jezelf vrij houdt om je bezig te houden met het reilen en zeilen van het kantoor. Want dat is natuurlijk prioriteit. Jouw klanten mogen niet lijden onder de verhuizing. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen die een erkende verhuizer jouw kan bieden:

  • In- en uitpakservice
  • Transport van al je goederen
  • Tijdelijke opslag van spullen
  • De gehele verhuizing is verzekerd
  • Snel en efficiënt

Wat kost jouw verhuis?

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes op en vergelijk het aanbod in jouw regio.