Nationaal verhuizen

Niemand heeft zin om te verhuizen. Het is een klus die je veel tijd kost, ook al verhuis gewoon binnen Nederland. Je moet al je spullen in dozen inpakken, allerlei administratieve dingen organiseren en natuurlijk de spullen ook nog van A naar B brengen. En dan is het nog niet klaar, nee je moet de spullen nog uitpakken en je nieuwe woning opnieuw gaan inrichten. Kortom, het is een klus waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Gebruik onze handige checklist of schakel een prof in om je te helpen. Dat laatste hoeft helemaal niet veel te kosten.

  • Past alles? – Vaak wordt dit vergeten, dus dit item hoort bovenaan elke checklist. Alles even nameten voorkomt een hoop gedoe en stress op de verhuisdag.
  • Wanneer moet ik beginnen? – Begin vooral zo vroeg mogelijk. Hoe meer je de verschillende taken verspreidt, hoe relaxter jouw verhuizing zal zijn.
  • Maak een schema – Zet alle taken op een rijtje en verdeel ze over de tijdslijn die je voor jezelf hebt ingesteld. Zo heb je wekelijkse doelen en vergeet je niks.

Wat kost een verhuizer?

Kosten voor een verhuizing kunnen nogal uiteenlopen. Het maakt een groot verschil hoeveel verhuizers er nodig zijn om jou te helpen. Het uurloon is namelijk het belangrijkste onderdeel van de kosten. Ook scheelt het hoeveel spullen je hebt en of je hulp nodig hebt bij het inpakken en uitpakken. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de service. Hoe het ook zij, houdt rekening met de volgende bedragen in jouw budget:

  • 1 verhuizer € 350 – € 500
  • 2 verhuizers € 600 – € 800
  • 4 verhuizers € 1.100 – € 1.500

Wat kost jouw verhuis?

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes op en vergelijk het aanbod in jouw regio.