Wanneer heb je een verhuislift nodig?

Er zijn grofweg twee momenten in je leven waarbij je een verhuislift nodig hebt. Als je gaat verhuizen naar een appartement op een hoge verdieping of als je gaat verbouwen. Een verhuislift scheelt je een hoop tijd, zweet en rugklachten. Zeker als je veel zware en grote dozen en apparaten hebt, loont het de moeite om een verhuislift in te huren. Het is vaak voordeliger dan het inhuren van een verhuisservice die alles handmatig omhoog tilt. We hebben de vier grootste voordelen nog even voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van een verhuislift

  • Tijdsbesparing: Het grootste voordeel van een verhuislift is dat jouw verhuizing razendsnel gaat. Je bent geen tijd meer kwijt aan die lastige wendingen en manoeuvres in nauwe trappenhuizen.
  • Minder manuren: Als je hulp van verhuizers hebt, dan ben een stuk goedkoper uit als je een verhuislift gebruikt. Dat scheelt weer een paar euro┬┤s.
  • Grote meubels passen: Die grote hoekbank, of antieke kast van je oma, verhuis je in paar minuten naar je nieuwe woning op de derde verdieping. Zeg maar dag tegen al dat gesjouw en gedoe.
  • Schadebeperking: Je hebt ook minder kans om schade aan te brengen in het trappenhuis of je nieuwe appartement. Scheelt weer gedoe naderhand.

Verhuislift voor een verbouwing

Het ligt iets minder voor de hand, maar ook bij een verbouwing of renovatie kan een verhuislift wonderen verrichten. Je gebruikt de lift dan als bouwlift. Je kan supersnel allerlei materialen naar boven en beneden transporteren, zonder dat iemand er ook maar last van heeft. Dus geen gesjouw meer met zakken cement en gipsblokken. Ook je buren zullen je zeer dankbaar zijn. En de verbouwing gaat uiteindelijk ook een stuk sneller, waardoor jij uiteindelijk juist weer geld uitspaart op manuren.

Wat kost jouw verhuis?

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes op en vergelijk het aanbod in jouw regio.